Fóliázás Narniában.

A vendégháznak van egy pici fürdőszobája, amit szeretnénk megszüntetni.Így a nappalit meg tudnánk toldani egy nagy konyhával.

De addig itt ez a fürdő. Pár évvel ezelőtt csőtörésünk lett, és ki kellett vésni egy sor csempét. Utáltunk ide bejönni, csúnya volt, koszos, és rumlis. Végül már csak NARNIÁNAK hívtuk, amit ide bedobtunk, azt el is nyelt..

Tényleg nagyon ronda volt..És itt már nekiugrottam a takarításnak..

Ez az állapot még sem maradhatott így, de sok pénzt nem akartam rákölteni, hisz úgy is le fogjuk bontani. Törtem a fejem mit lehetne kezdeni vele. Szeretek festeni, a csempefestés menetéről sokat olvastam, de nem tudtam, hogy a vésett falnál hogy oldjam meg.

Kezdetnek vettem modellgipszet, kikevertem a használati utasítás alapján, és spaklival betapasztottam a lyukakat. Alaposan, nagyon alaposan letakarítottam a csempét.

ÉÉÉÉÉSSS! Rendeltem fóliát Fóliás Jucitól! Olyan fóliát választottam, ami szinte pont úgy néz ki, mint a járólap.

Fontana beige

Először csak abban a csíkban ragasztottam fel, ahol a csőtörésünk volt, de úgy megtetszett, hogy a zuhanyzónál is lefóliáztam a csempét. Így eltakartam azokat a tipliket, apró lyukakat is, amik ott éktelenkedtek a falon.

Összességében könnyű volt vele dolgozni, a takarítás előtte tovább tartott 😀 Persze gyorsan átfestettem a fekete tükröt, hogy passzoljon a csempéhez. Lecseréltem a wc-deszkát is, és bevásároltam pár kiegészítőt 😀

DE, körülbelül 20 000Ft-ból lett egy új fürdőszobája a Vendégháznak! Egy darabig még megtarthatjuk..:D

Ilyen lett!
Részletek..

Olvassátok szerettel,

Edit

2 című bejegyzés “Fóliázás Narniában.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s